Saturday 03 Oct, 2020

Starting at 9.00 am

Amsterdam Art Center

Donauweg 23 1043 AJ
Menu

Analytics en optimalisatie community

MeasureCamp is all about the community. Iedereen die een ticket heeft kunnen bemachtigen is one lucky bastard. We waren elke keer binnen vijf minuten uitverkocht. Aan de groep te zien (check hier alle lucky bastards) moet dit een geweldige community gaan worden waar we veel van elkaar kunnen leren.

Dat is wat MeasureCamp is. Je leert van anderen en anderen leren van jou. Dus don’t be shy… en deel je kennis en doe mee met de discussies. Of vraag juist iets wat je nog niet weet want er loopt genoeg kennis rond die het leuk vinden om hun ervaringen te delen. Wat ga jij met de groep delen?

MeasureCamp LinkedIn Groep

We hebben op LinkedIn een groep opgericht waar MeasureCamp deelnemers, maar ook alle andere analytics en optimalisatie vakidioten zijn welkom, kennis kunnen delen en discussies kunnen starten. Een interessant en leuk begin van MeasureCamp. Heb je een idee of een onderwerp voor MeasureCamp maar je weet niet precies of dit interessant genoeg is? Gooi het in de groep. Waar ben je op dit moment druk mee op je werk? Voor welke successen heb je gezorgd en hoe heb je dat gedaan? Heb je een tool ontwikkelt die je graag wilt delen met anderen? Gooi het in de groep!

Krijg een idee wat er gaat gebeuren op 9 april en bedenk hoe jij ook je steentje kan bijdragen.

Join the LinkedIn Groep

 

Groeten,

Het MeasureCamp Team

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *