Saturday 03 Oct, 2020

Starting at 9.00 am

Amsterdam Art Center

Donauweg 23 1043 AJ
Menu

Impact Hub Amsterdam – een toplocatie voor MeasureCamp Amsterdam

Tijdens onze zoektocht naar de ideale locatie voor MeasureCamp Amsterdam hebben we de hele stad afgestruind. Op zoek naar de toplocatie voor ons event hebben we in ons achterhoofd gehouden dat niet alleen het formaat van de locatie goed moest zijn, maar dat de locatie ook wat betreft cultuur en mentaliteit bij MeasureCamp moet passen; een ruimte waarin je geinspireerd raakt, kennis delen gestimuleerd wordt en die aansluit bij ons grassroot concept.

We zijn dan ook heel gelukkig dat we bij Impact hub Amsterdam terecht kunnen. Niet alleen is de locatie in hartje Amsterdam, in het Westergasfabriek Park, uitstekend te bereiken, maar ook de missie van Impact Hub past uitstekend bij MeasureCamp Amsterdam.

1_Space_2

Impact Hub is een community van ondernemers, frontrunners en changemakers, die is opgericht om kennis te delen en samen initiatieven voor een betere wereld te stimuleren. De perfecte plek dus voor kennisdeling. Impact Hub Amsterdam is een co-working space en beschikt over een grote hoeveelheid kleine en grote ruimtes. Dit past perfect bij de manier waarop Measurecamp werkt.

Verder is het leuk om te delen dat de catering gebaseerd is op lokale producten. Verse broodjes, snacks en sappen komen uit de regio Amsterdam. Zelfs het bier tijdens de borrel zal Amsterdams zijn.

We denken dus ook dat we met Impact Hub Amsterdam een ideale partner gevonden hebben, waarmee we de komende jaren kunnen samenwerken aan kennisdeling binnen ons vakgebied.

Bekijk de locatie van Impact Hub op Google Maps.

Wil je meer weten over Impact Hub? Dan verwijzen we graag naar hun website.

HUB-ams-goed-next-level1-1140x407

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *